Beauty

Wenkbrauwen & wimpers zijn beruchter dan ooit en bijna iédere vrouw is ’s morgens druk in de weer om van haar brows & lashes iets perfects te maken. Voor sommige een hele opgave, en daarom helpen we je graag een handje op weg. Wij kunnen de wenkbrauwen en wimpers kleuren met henna of verf en hiermee eventueel ook wat bij shapen. Ook een natuurlijke lashlift kan je bij ons terecht. Wakker worden met perfecte wimpers en wenkbrauwen dat is een droom van elke vrouw!

Threading

Threading is een ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van touwweefsel. Het touw wordt kruislings over de huid getrokken. Zo haakt het touw zich vast aan de haartjes waardoor deze met de haarwortel uit de huid wordt getrokken. Deze ontharingsmethode is erg huidvriendelijk. Het touwtje hecht zich alleen aan de haren waardoor er verder geen huidlagen worden meegetrokken.

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijkewimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen ofwimperextensions. PE Cosmetics werkt met siliconen pads en milde, maar zeereffectieve, producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor denatuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door detoegevoegde keratine, collageen en vitamine E. Als finishing touch kunnen dewimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag! Het resultaatvan de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Lash Volume Lift

Wenkbrauwen kleuren

VERVEN OF HENNA?

Voor het kleuren van de wenkbrauwen en wimpers hebben wij twee opties. We kunnen hiervoor gebruik maken van speciale wenkbrauwverf of henna. Bij het verven zal het resultaat iets subtieler zijn. Hierbij worden alleen de haartjes meegekleurd en kan er gekozen worden voor een wat lichtere kleur. Het resultaat zal ongeveer 4 weken zichtbaar zijn.

HENNA

Bij henna wordt ook de huid meegekleurd. Hierdoor is het bij deze methode mogelijk de wenkbrauw eventueel wat bij te shapen. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt de intrek tijd bepaald. Het resultaat bij hennabrows is ongeveer 4/9 weken zichtbaar.

Vragen over wenkbrauwen of wimpers?

Heb je vragen over onze wenkbrauwen en wimpers? Over kleuren, epileren of lashlift? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen.